skip to content

spelregelbewijs

Aangepaste regels KNVB

Dit zijn de nieuwe spelregels 

 

Spelregelbewijs

 

B-Junioren dienen een spelregelbewijs te halen !

Betreffende B-Junioren krijgen van NVS een inlog code voor de (KNVB subsite) Voetbalmasterz.nl

De website www.voetbalmasterz.nl is sinds 2014 gelanceerd. Via deze website kunnen tweedejaars B-junioren met ingang van het seizoen 2014/’15 het officiële KNVB Spelregelbewijs halen.

De B-junioren zijn er zelf verantwoordelijk voor dat zij het bewijs halen, maar de vereniging zal hen wel moeten informeren, instrueren en motiveren. De periode maart – september 2014 biedt verenigingen de ruimte om hier, eventueel samen met de KNVB, een plan van aanpak voor te maken. Zo is het halen van het spelregelbewijs een gezamenlijke verantwoordelijkheid van speler, vereniging en KNVB.


De folder Winnen met spelregels biedt verenigingen alle informatie over de achtergrond en inhoud van het spelregelbewijs, en geeft daarnaast inzicht in het proces van invoering. Naast de folder, zijn op Voetbalmasterz ondersteunende middelen te vinden onder het menu ‘Clubs en trainers’. Zo staat er een handleiding voor de wedstrijdsecretaris, een clubtoets die te gebruiken is tijdens een spelregelavond en oefenmaterialen die trainer/coaches kunnen toepassen in de training.

 

Klik op onderstaande banner voor toegang tot die site:
 

Spelregels

Up